( 0 modellen beschikbaar )

Elektrisch rijden met Euromobil

Elektrisch rijden wint aan populariteit. Er komen steeds meer nieuwe elektrische auto's bij en steeds meer bezwaren - zoals een kleine actieradius - verdwijnen. Het Euromobil-wagenpark heeft op dit moment 2 elektrische modellen. De Volkswagen e-up en de Volkswagen e-Golf.

Volkswagen E-up!
4 personen
251 liter
Al vanaf € 31,40 per dag ex btw*
Bekijk auto
Volkswagen e-Golf
5 personen
556 liter
Al vanaf € 41,30 per dag ex btw*
Bekijk auto

Hoeveel dozen wil je vervoeren?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras at vulputate justo. Phasellus et aliquet enim.

standaard maximaal 30
Bekijk aanbod

Een perfecte auto! Mensen schrikt het vaak af; een actieradius van maar 230 km? Maar vertel eens eerlijk, hoe vaak rij jij 300 km per dag! Oftewel, een prettige auto zowel op de weg als voor mijn portemonnee! 

-Diederik
Elektrisch rijden met Euromobil
Steeds meer mensen stappen over naar een elektrische auto, en ze worden steeds beter. Ideaal voor korte afstanden, en door het landelijk dekkend laadpalennetwerk ook voor langere afstanden steeds eenvoudiger. Inmiddels hebben we al 100.000 auto’s met een stekker rondrijden.

Wie is Euromobil Nederland?

Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealers.

Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte. 

Niet voor niets behoren we tot de top autoverhuurders van Nederland. Kortom, Euromobil zorgt dat je altijd mobiel blijft.

Elektrisch rijden ook wat voor jouw wagenpark?

Voor een optimale invulling van jouw wagenpark denken wij graag met je mee.
Of dit nou volledig elektrisch is met de Volkswagen e-up! of e-Golf, of een mix met traditionele brandstoffen, Euromobil heeft voor iedere mobiliteitsbehoefte een passende oplossing. Eens van gedachten wisselen over jouw wagenpark?
Onze Manager Sales drinkt graag een kop koffie met je!