( 0 modellen beschikbaar )

Tijdelijke mobiliteit, snel en eenvoudig!

Een wagenparkbeheerder denkt vaker aan een auto leasen, dan aan een auto huren. Echter kan een combinatie van beiden jouw optimale mobiliteitsoplossing zijn. Bij shortleasen pluk je de voordelen van een auto huren en pak je de zekerheid van leasen. 

Volkswagen up!
4 personen
251 liter
Al vanaf € 402,00 ex. btw per maand
Bekijk auto
Volkswagen Polo
5 personen
Al vanaf € 543,00 ex. btw per maand
Bekijk auto
Volkswagen Golf
5 personen
Al vanaf € 609,00 ex. btw per maand
Bekijk auto

Hoeveel dozen wil je vervoeren?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras at vulputate justo. Phasellus et aliquet enim.

standaard maximaal 30
Bekijk aanbod

Shortleasen bij Euromobil geeft een gevoel van vrijheid. Op elk moment van de maand kun je de auto weer inleveren, zonder extra kosten of moeilijkheden. Wat je noemt flexibele mobiliteit, een aanrader!

-Esther Bakker
Flexibele schil
Je wagenpark in- of aanvullen met shortlease auto’s, flexibeler wordt het niet. Wil je meer informatie, stuur een mail naar zakelijk@euromobil.nl of klik op ‘Lees meer’ voor het contactformulier. Lees meer

Door een fijnmazig netwerk van (zakelijke) Euromobil-partners, met meer dan 150 uitgiftepunten, is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden flexibele maatwerkoplossingen, voor zowel ‘dagverhuur’ als voor shortlease. Al onze Euromobil-vestigingen bieden kwalitatieve en hoogwaardige dienstverlening. Niet voor niets behoren wij tot de top van Nederlandse autoverhuurders. Kortom, Euromobil houdt je mobiel zonder zorgen.

Bekijk onze Volkswagen-modellen

Bekijk onze Audi-modellen

Een auto voor een dag, week of langer? Wij helpen je graag mobiel te blijven!