Vacature  

Medewerker Operations

Voor onze operationele afdeling zoeken wij per direct een medewerker Operations. 

Wie zijn wij?
Euromobil Nederland BV is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Wij zijn het centrale aanspreek- en coördinatiepunt van de landelijke Volkswagen en Audi dealers op het gebied van autoverhuur. Als spin in het web van een netwerk met een aanzienlijk en breed wagenpark (van up! tot A8), ontzorgen wij bedrijven op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Met ons mobiliteitslabel Free to go innoveren wij volop en spelen wij in op de groeiende behoefte aan flexibele mobiliteit in nieuwe verschijningsvormen.

De afdeling Operations
Op deze “no-nonsense” afdeling, het centrale punt van Euromobil Nederland in Nijkerk, breng jij vraag en aanbod op een efficiënte en klantgerichte manier bij elkaar, heb je telefonisch contact met klanten en partners en zorg je voor een correcte opvolging. Een leuke en afwisselende job!

Wat zoeken wij?

  • Je weet wat klantgerichtheid is
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de autoverhuurbranche
  • Je kunt snel “schakelen” binnen de diverse werkzaamheden
  • Je bent een echte teamspeler
  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen, in hokjes denken is niks voor jou
  • Je houdt van aanpakken en bent stressbestendig
  • Je werkt makkelijk met computersystemen en MS Office (Word en Excel)
  • Je hebt gevoel voor humor

Wat bieden wij?
Een dienstverband van 38 uur per week. Op basis van ervaring en opleiding bieden wij een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast een prettige werksfeer binnen een ambitieus, groeiend en innovatief bedrijf.

Interesse?
Op de websites www.euromobil.nl en www.freetogo.nl vind je informatie over onze verhuuractiviteiten. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim Slagter via 033 – 245 50 60. Ben je beschikbaar en wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en CV aan Wim Slagter via dcb@dcbeheer.nl.