Vacature  

Front Office Medewerker

 

WIL JIJ WERKEN BIJ DE GROOTSTE AUTOVERHUURDER VAN NEDERLAND?

Ben jij klantgericht, vind je het leuk om in teamverband te werken en wil je iedere dag het beste uit jezelf en jouw collega's halen? Dan zoeken wij jou!

Over de functie
Jij bent verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van klanten, wagenparkbeheerders en verhuurpartners in het land.
Vaak beantwoord je dan vragen over de beste mobiliteitsoplossing, facturatie of begeleid je het logistieke proces. Daarnaast verwerk je bestellingen, onderhoud je actuele data en controleer je de reserveringen. Je komt te werken op een afdeling van 7 medewerkers waarin je met 4 collega's een team vormt.

Over het bedrijf
Jouw toekomstige werkgever is de grootste autoverhuurder van Nederland met een vlootomvang van 13.500 auto's bestaande uit de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Euromobil Nederland is een professionele organisatie van ongeveer 35 man groot. In een prettige sfeer werken we met enthousiaste mensen die een passie voor deze branche hebben. We besteden aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers binnen het bedrijf en lunchen gezamenlijk in onze 'keuken'.

Wat wij vragen
Om succesvol Front Office Medewerker te zijn, gaat het je helpen als je eerder een soortgelijke functie hebt bekleed. Denk hierbij aan een achtergrond in de reisbranche, de uitzendbranche of het hotelwezen. Verder vinden we het belangrijk dat jij het volgende lijstje kan afvinken:
- Je hebt een afgeronde MBO-opleiding
- Ervaring met Office 365
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Kennis van autoverhuur is een voordeel, maar niet doorslaggevend.
- Mondelinge beheersing van de Engelse en/of Duitse taal 

Wat wij bieden
Een leuke functie voor 38 uur per week binnen een ambitieus en innovatief bedrijf. Op basis van ervaring en opleiding bieden wij een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?
Voor meer informatie en/of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Manager Operations Bert-Jan van der Meijden via 033 - 245 50 60. Wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en CV aan Bert-Jan van der Meijden via dcb@dcbeheer.nl