Vacature  

Ervaren Autoverhuurder

Ervaren Autoverhuurder
Voor onze operationele afdeling zoeken wij een ervaren Autoverhuurder. Heb je enkele jaren ervaring in de Autoverhuur, ben je bekend met alle facetten van onze business? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?
Euromobil Nederland BV is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Wij zijn het centrale aanspreek- en coördinatiepunt van de landelijke Volkswagen en Audi dealers op het gebied van autoverhuur. Als spin in het web van een netwerk met een aanzienlijk en breed wagenpark (van up! tot A8), ontzorgen wij bedrijven op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Met ons mobiliteitslabel Free to go innoveren wij volop en spelen wij in op de groeiende behoefte aan flexibele mobiliteit in nieuwe verschijningsvormen.

De afdeling Operations
Op deze “no-nonsense” afdeling, het centrale punt van Euromobil Nederland, breng jij vraag en aanbod op een efficiënte en klantgerichte manier bij elkaar, heb je telefonisch contact met klanten en partners en zorg je voor een correcte opvolging. Je doet deze werkzaamheden regelmatig in samenspraak met onze Sales-afdeling.

Wat zoeken wij?

  • Jij weet wat klantgerichtheid is
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de Autoverhuurbranche
  • Je kunt snel “schakelen” binnen de diverse werkzaamheden
  • Je bent een echte teamspeler
  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen, in hokjes denken is niks voor jou
  • Je houdt van aanpakken en bent stressbestendig
  • Je werkt makkelijk met computersystemen en MS Office (Word en Excel)
  • Je hebt gevoel voor humor

Wat bieden wij?
Een dienstverband van 38 uur per week. Op basis van ervaring en opleiding bieden wij een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast een prettige werksfeer binnen een ambitieus, groeiend en innovatief bedrijf.

Interesse?
Op de websites www.euromobil.nl en www.freetogo.nl vind je informatie over onze verhuuractiviteiten. Ben je beschikbaar en wil je solliciteren? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en CV aan Marco Holtus via holtus@euromobil.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Marco Holtus via 033 – 245 50 65.