Euromobil  

Free to go

Met Free to go wordt mobiliteit nog makkelijker bereikbaar en dat met maximale flexibiliteit.
Free to go heeft een pool van huurauto's van Euromobil die zijn uitgerust met techniek waarbij de auto 24/7 beschikbaar en benaderbaar is. Zowel zakelijk als privé.

Free to go werkt met een gepersonaliseerd systeem. Na registratie worden alle ingevulde gegevens gecontroleerd en ontvang je, na goedkeuring hiervan, een persoonlijke kaart met je naam en eigen unieke Free to go-registratienummer. Met deze Free to go-kaart heb je 24/7 toegang tot een huurauto.

Via freetogo.nl of de Free to go-app reserveer je eenvoudig een auto voor het moment dat jij deze nodig hebt en waar je hem op wilt halen. Met de kaart open en sluit je de toegewezen huurauto en tegelijkertijd de huurovereenkomst. Na de huurperiode ontvang je de factuur, met daarin de gereserveerde of gehuurde tijd, kilometers en de brandstof, automatisch in je mailbox. Simpel, snel en slim!

In het filmpje hieronder, neemt Emy je graag een dag mee op pad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Surf dan snel naar freetogo.nl voor alle ins en outs.