Euromobil  

11.000 huurauto's in Euromobil-vloot

Euromobil-vloot bereikt mijlpaal met 11.000 rijdende huurauto’s in Nederland. Op 15 november jl. werd de 11.000ste huurauto in de rijdende Euromobil-vloot aangemeld. Nog niet eerder reden er zoveel Euromobil-huurauto’s op de Nederlandse wegen.

De 11.000ste rijdende Euromobil-auto is een Volkswagen Crafter van Euromobil-partner XLRent en voor de gelegenheid voorzien van unieke jubileum bestickering.
In totaal heeft Euromobil Nederland sinds haar ontstaan in 1995 nu ruim 92.500 auto’s op de weg gezet.

Met een verhuurvloot van 11.000 auto’s, waarvan ruim 1.700 bedrijfswagens, is Euromobil de grootste autoverhuurder van Nederland. De complete vloot bestaat uit nieuwe auto’s van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA, met een gemiddelde leeftijd van 12,3 maanden oud. Mensen rijden dus altijd in een jonge, goed onderhouden en representatieve auto.

Met haar gevarieerde vloot bedient Euromobil verschillende markten. Van particuliere klanten tot aan multinationals, voor iedere mobiliteitsbehoefte heeft Euromobil een flexibele en passende maatwerkoplossing.
Of het nu voor een dag, een week of een aantal maanden is, Euromobil hanteert altijd scherpe tarieven. En via mobiliteitsbedrijf Free to go kan zelfs per uur een auto worden gehuurd. Kortom, ‘huren geeft je de ruimte’ en ‘maakt gaan gemakkelijk’.

Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van ruim 40 Euromobil-partners, met meer dan 150 uitgiftepunten is er altijd een Euromobil-vestiging in de buurt.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon