COVID-19  

Autohuren en coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) heeft Nederland (en de rest van de wereld) in z’n greep. Ons dagelijks leven wordt beïnvloed door het virus en alle maatregelen die zijn getroffen om de verspreiding ervan tegen te gaan.
Euromobil Nederland, al haar partners en gelieerde dealerbedrijven volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.
Naast deze richtlijnen nemen wij extra voorzorgsmaatregelen waardoor het huren van een auto veilig is en blijft.

De gezondheid van onze klanten, al haar berijders en onze medewerkers staat voorop.

Maatregelen m.b.t. onze huurauto’s die wij en onze partners nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan:

  • Huurauto’s worden bij binnenkomst, zoals gewoon, direct gereinigd volgens onze standaard procedure.
  • Bij het reinigen van huurauto’s wordt extra aandacht besteed aan oppervlakken zoals; deurgrepen, veiligheidsgordel, stuurwiel, versnellingspook, handrem, spiegelverstelling, raambediening en andere knoppen in het dashboard.
  • Onze collega’s dragen wegwerphandschoenen en gebruiken desinfecterende middelen bij het reinigen, voorrijden en klaarzetten van de huurauto’s.

Voor Euromobil Nederland geldt daarnaast dat alle externe afspraken zijn geannuleerd en overleggen (ook intern) zoveel mogelijk digitaal worden gehouden. Op ons hoofdkantoor in Nijkerk is dagelijks een minimale bezetting en voor overige collega’s wordt thuiswerken gefaciliteerd. Hiermee blijven wij bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent. Wel kunnen wachttijden iets langer zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon