Euromobil  

Bekeuring opvragen

Op deze pagina kun je als berijder van een Euromobil-auto jouw (orginele) bekeuring bekijken/downloaden.
Voer hieronder het beschikkingsnummer van de bekeuring in. Deze staat vermeld op de factuur.

Verkeer & overtredingen

Wie zich in het verkeer begeeft, heeft met tal van regels en verkeerstekens te maken. De belangrijkste en meestvoorkomende kennen we meestal wel uit ons hoofd. Maar soms kom je situaties of verkeersborden tegen waarbij je diep na moet denken, soms wel terug tot je aan theorie-examen. Het hedendaagse verkeer is druk en hectisch. Om ons heen zien we dat er (on)bewuste verkeersovertredingen worden begaan en misschien heb je er zelf ook wel eens een gemaakt. 

Meestal worden overtredingen alleen door medeweggebruikers gezien, maar soms ziet ook 'oom agent' jou een overtreding begaan en dan volgt (meestal) een financiële consequentie. We snappen dat dit (op z'n minst) al vervelend is, maar helaas ontkomen wij er niet aan om voor de verwerking/administratie van de bekeuring kosten in rekening te brengen. Deze kosten vind je op de factuur die je van ons ontvangt. Via het beschikkingsnummer kun je hierboven de (originele) bekeuring inzien.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon