Zakelijk shortleasen (huren)
( 0 modellen beschikbaar )

Een huurauto voor een langere aaneengesloten periode!

Een wagenparkbeheerder denkt vaker aan een auto leasen, dan aan een auto huren. Echter kan een combinatie van beiden jouw optimale mobiliteitsoplossing zijn. Bij shortleasen pluk je de voordelen van een auto huren en pak je de zekerheid van leasen.

Volkswagen up!
4 personen
251 liter
Al vanaf € 402,00 ex. btw per maand
Bekijk beschikbaarheid
Volkswagen Polo
5 personen
270 liter
Al vanaf € 543,00 ex. btw per maand
Bekijk beschikbaarheid
Volkswagen Golf
5 personen
556
Al vanaf € 609,00 ex. btw per maand
Bekijk beschikbaarheid

Hoeveel dozen wil je vervoeren?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras at vulputate justo. Phasellus et aliquet enim.

standaard maximaal 30
Bekijk aanbod

Shortleasen bij Euromobil geeft een gevoel van vrijheid. Op elk moment van de maand kun je de auto weer inleveren, zonder extra kosten of moeilijkheden. Wat je noemt flexibele mobiliteit, een aanrader!

-Hein Bakker
Flexibele schil
Je wagenpark in- of aanvullen met shortlease auto’s, flexibeler wordt het niet. Wil je meer informatie, stuur een mail naar zakelijk@euromobil.nl of klik op ‘Lees meer’ voor het contactformulier. Lees meer

Door een fijnmazig netwerk van (zakelijke) Euromobil-partners, met meer dan 150 uitgiftepunten, is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden flexibele maatwerkoplossingen, voor zowel ‘dagverhuur’ als voor shortlease. Al onze Euromobil-vestigingen bieden kwalitatieve en hoogwaardige dienstverlening. Niet voor niets behoren wij tot de top van Nederlandse autoverhuurders. Kortom, Euromobil houdt je mobiel zonder zorgen.

Of je nu een auto zoekt voor een dag, week, of langer. Euromobil helpt je graag mobiel te blijven