Volkswagen Crafter pick-up EC

Ben je op zoek naar een extra ruime en functionele alleskunner. Dan heeft Euromobil de pick-up versie met enkele cabine.

Totaal vanaf € 77,25 per dag*

*Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model.

Heb je een vraag over deze huurauto?

AFMETINGEN

Oppervlakte laadbak 7,1 m2
Draaicirkel 13,6 meter

stoelen

2 stoelen

bagage

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Navigatie

Airconditioning

Meer informatie

Met 2 zitplaatsen en ruim 1.000 kilo laadvermogen, voor een zeer aantrekkelijk tarief huur je deze multifunctionele ‘people and equipment carrier’ die bovendien is uitgerust met zuinige en milieubewuste dieselmotor.

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon