Volkswagen Crafter pick-up DC

Heel veel ruimte voor veel verschillende doeleinden. De Volkswagen Crafter biedt een indrukwekkend scala aan mogelijkheden.

Prijs op aanvraag.*

*Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model.

Heb je een vraag over deze huurauto?

AFMETINGEN

Oppervlakte laadbak 5,5 m2
Draaicirkel 13,6 meter

stoelen

7 stoelen

bagage

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

HUUR DE VOLKSWAGEN CRAFTER PICK-UP DC ZAKELIJK

Man en materieel vinden moeiteloos hun plek in de ruime Crafter DC. De dubbele cabine staat garant voor maximaal comfort waarbij de bestuurder profiteert van een uitstekend handelbare bedrijfswagen. Je zult aangenaam verrast zijn door de aantrekkelijke huurtarieven!

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon