Volkswagen Crafter Box

Met maar liefst 18,0 m3 is de Crafter Box een bedrijfswagen met een laadruimte waarvoor werkelijk geen klus te groot is.

Al vanaf € 53,90 per dag ex btw*

*Dit tarief is gebaseerd op het zakelijke maandtarief.

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

3 stoelen

bagage

18

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Aircondtioning

meer informatie

De krachtige dieselmotor heeft meer dan voldoende power om de maximaal 1.650 kilo aan vracht vlot en zuinig te vervoeren. Euromobil heeft deze ruimtelijke alleskunner voor een aantrekkelijke huurprijs in het verhuurprogramma opgenomen. Wie (letterlijk) grootse plannen heeft, kan niet om de Crafter Box heen!

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon