Volkswagen Caddy Combi

Ruimte heeft de Volkswagen Caddy Combi Maxi in overvloed!

Totaal vanaf € 76,50 per dag*

*Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model.

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

9 stoelen

bagage

789

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Meer informatie

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Met deze personenwagen van de populaire Caddy huur je een auto waarmee je tot maar liefst zeven volwassenen kunt vervoeren in een functionele maar comfortabele huurauto. Ruimte in de overtreffende trap biedt de Caddy Combi Maxi. Maar liefst 44 cm langer voor nog meer gebruiksmogelijkheden. Zakelijk en privé een welhaast ideale auto!

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon