Volkswagen up!

Ideaal als compacte huurauto om jou of je medewerker snel en gemakkelijk en tegen lage kosten op pad te sturen.

Al vanaf € 402, 00 ex. btw per maand
Heb je een vraag over deze huurauto?

Even handig om te weten! Wanneer je de up! gaat huren voor een maand en je rijdt meer dan 3.000 km dan ga je per extra kilometer 0,07 cent meer betalen. De afbeelding welke je hierboven ziet is een standaard uitgeruste up! Kleur, type, model etc. kunnen afwijken van het getoonde model. Uiteraard kunnen we de up! thuis bij je afleveren.

stoelen

4 stoelen

bagage

251 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Flexibiliteit op en top!

Heb je behoefte aan flexibele mobiliteit? Tijdelijk een nieuwe medewerker (-ster) of een project waarbij extra mobiliteit gewenste is? Denk dan aan een Euromobil shortlease auto waarbij huren een perfecte uitkomst is! * De looptijd die jij wenst! Dus geen langdurige contracten met afkoopbedragen. * Gunstige prijzen voor de door jouw gekozen periode. * De nieuwste modellen voor Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, SEAT en Audi. * We hebben zuinige modellen met lage bijtelling! (Volkswagen Golf GTE)

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

What's up!

Met de zuinige en compacte Volkswagen up! kun je zowel in de stad als op de snelweg makkelijk overweg. Met z'n zuinige benzinemotor haal je met gemak 1 op 20, zodat je tegen lage kosten comfortabel en veilig op weg kunt. Je kunt bij ons kiezen voor een 3-deurs of 5-deurs up!