Volkswagen Touran

Wil je maximale ruimte huren? Dan is de Volkswagen Touran echt iets voor jou.

Totaal vanaf € 804,00 ex. btw per maand

Touran diesel € 1026,- per maand ex. btw

Heb je een vraag over deze huurauto?

Even handig om te weten! Wanneer je de Volkswagen Touran gaat leasen voor een maand en je rijdt meer dan 3.000 km (3.300 km Touran diesel) dan ga je per extra kilometer 0.12 cent meer betalen (zowel voor benzine als diesel). De afbeelding welke je hierboven ziet is een standaard uitgeruste Touran! Kleur, type, model etc. kunnen afwijken van het getoonde model. Uiteraard kunnen we de Touran thuis bij je afleveren.

stoelen

5 stoelen

bagage

695 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

De Volkswagen Touran: Maximale ruimte!

Tijdelijk een nieuwe medewerker (-ster) of een project waarbij extra mobiliteit gewenste is? Denk dan aan een Euromobil-shortlease auto! Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met ruim 10.000 auto's, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte. 

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

De Volkswagen Touran: Maximale ruimte!

<p><img style="width: 501px; height: 300px;" src="/media/1381/touran_zijaanzicht.png?width=501&amp;height=300" alt="" data-id="1947"></p>

<p><span>Dankzij het <strong>multifunctioneel</strong> in te delen interieur kan je de ruimte zelf handig indelen. De stijlvolle <strong>Touran</strong> is een compleet uitgevoerde reiswagen. Ook al heb je de auto volgeladen, onverstoorbaar zal de Touran zijn wel volgen dankzij de <strong>krachtige diesel- of benzinemotor</strong>. Het is in deze auto mogelijk om met <strong>7 personen</strong> te rijden, houdt er echter rekening mee dat niet elke Touran met 7 stoelen is uitgerust.</span></p>