Volkswagen Touran 7p

De Volkswagen Touran is voor iedereen die zakelijk en privé veel ruimte in zijn auto nodig heeft en deze ruimte effectief wil gebruiken.

Totaal vanaf € 79,75 per dag*

*Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model.

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

7 stoelen

bagage

120 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Meer informatie

Dankzij het multifunctioneel in te delen interieur kunt u de ruimte zelf handig indelen. De stijlvolle Volkswagen Touran is een compleet uitgevoerde reiswagen, royaal voorzien van handige en veiligheids verhogende extra’s. Ook al heeft u de auto volgeladen, de Touran rijdt dankzij de krachtige diesel of benzinemotoren zuinig en comfortabel. Bij de Touran heeft u de keuze uit een breed scala aan motoren met topprestaties en een laag verbruik.

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.