Volkswagen Polo

Een Volkswagen Polo is compact, stijlvol en wendbaar. Je rijdt met deze representatieve auto zonder problemen door het verkeer.

Al vanaf € 543,00 ex. btw per maand


Polo diesel € 639,- per maand ex. btw

Heb je een vraag over deze huurauto?

Even handig om te weten! Wanneer je de Polo gaat leasen voor een maand en je rijdt meer dan 3.000 km (3.300 km Polo diesel) dan ga je per extra kilometer 0.09 cent meer betalen (zowel voor benzine als diesel). De afbeelding welke je hierboven ziet is een standaard uitgeruste Polo! Kleur, type, model etc. kunnen afwijken van het getoonde model. Uiteraard kunnen we de Polo thuis bij je afleveren.

stoelen

5 stoelen

bagage

270 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Ben jij klaar voor deze sportieve Volkswagen Polo

Tijdelijk een nieuwe medewerker (-ster) of een project waarbij extra mobiliteit gewenste is? Denk dan aan een Euromobil-shortlease auto! Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met ruim 10.000 auto's, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte. 

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Dé Volkswagen Polo; klaar voor avontuur!

De Volkswagen Polo is compact, stijlvol en wendbaar. Je rijdt met deze handzame en representatieve auto zonder problemen door het drukke verkeer. Of dat nu een lange rit over de snelweg is of in de stad. En je hebt genoeg ruimte om met een groep een weekendje op stap te gaan. De Volkswagen Polo is verkrijgbaar met zeer zuinige benzine- of dieselmotoren en 3- of 5-deurs.