Volkswagen Passat Variant

Wil je graag stijlvol én met veel ruimte op pad? De Volkswagen Passat Variant biedt het beste van twee werelden. Een stijlvol uiterlijk, comfortabel en bijzonder ruim.

Al vanaf € 936,00 ex. btw per maand

Passat Variant diesel € 1032,- per maand ex. btw

Heb je een vraag over deze huurauto?

Even handig om te weten! Wanneer je de Volkswagen Passat Variant gaat leasenvoor een maand en je rijdt meer dan 3.000 km (3.300 km Passat Variant diesel) dan ga je per extra kilometer 0,13 cent meer betalen (diesel 0,14cent). De afbeelding welke je hierboven ziet is een standaard uitgeruste Passat Variant! Kleur, type, model etc. kunnen afwijken van het getoonde model. Uiteraard kunnen we de Passat Variant thuis bij je afleveren.

stoelen

5 stoelen

bagage

603 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

De perfecte Euromobil-shortlease auto!

Tijdelijk een nieuwe medewerker (-ster) of een project waarbij extra mobiliteit gewenste is? Denk dan aan een Euromobil-shortlease auto! Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met ruim 10.000 auto's, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte. 

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.