Volkswagen Golf

Met een Volkswagen Golf kom je op elke gelegenheid uitstekend voor de dag. Ideaal voor lange afstanden door zijn solide weggedrag.

Al vanaf € 609,00 ex. btw per maand

Golf diesel € 801,- per maand ex. btw

Heb je een vraag over deze huurauto?

Even handig om te weten! Wanneer je de Volkswagen Golf gaat leasen voor een maand en je rijdt meer dan 3000 km (3300 km Golf diesel) dan ga je per extra kilometer 0,10 cent meer betalen (voor de diesel variant 0,11 cent). De afbeelding welke je hierboven ziet is een standaard uitgeruste Golf! Kleur, type, model etc. kunnen afwijken van het getoonde model. Uiteraard kan de Volkswagen Golf bij je thuis bezorgt worden!

stoelen

5 stoelen

bagage

556 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Volkswagen Golf; beter rijden kan niet!

Tijdelijk een nieuwe medewerker (-ster) of een project waarbij extra mobiliteit gewenste is? Denk dan aan een Euromobil-shortlease auto! Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met ruim 10.000 auto's, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte. 

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon