Volkswagen Touran

Wil je maximale ruimte huren voor jouw vakantie? Dan is de Volkswagen Touran echt iets voor jou.

Totaal vanaf € 55,50 per dag
Heb je een vraag over deze huurauto?

Volkswagen Brandstof 1-3 Dag 4-6 Dag Week Km
Touran Benzine € 55,50 € 51,50 € 316,75 € 0,15

stoelen

7 stoelen

bagage

695 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

De familiewagen...

De stijlvolle Touran is een compleet uitgevoerde reiswagen. Ook al heb je de auto volgeladen, onverstoorbaar zal de Touran zijn wel volgen dankzij de krachtige diesel- of benzinemotor. De Touran van Volkswagen is een topper. De ruimte is ongeëvenaard in zijn klasse, tal van praktische details in het interieur maken ‘m tot een ideale vakantieauto. Tijdens het rijden lijkt het alsof we de caravan (1300 - 1800 kilo) vergeten zijn. Met een comfortabele hoge zit voor de bestuurder en riante beenruimte voor 5 of 7 passagiers is de Touran de ideale vakantie-auto! 

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.