Volkswagen Passat Variant

Wil je graag stijlvol én met veel ruimte op pad? De Passat Variant biedt het beste van twee werelden. Een stijlvol uiterlijk, comfortabel en bijzonder ruim.

Totaal vanaf € 71,61 incl. BTW per dag

Incl. 100 km én 15% korting. (€0,21 per extra km)

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

5 stoelen

bagage

603 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

meer informatie

Deze ruime stationwagen is hoogwaardig afgewerkt en heeft naar keuze een zeer zuinige benzine- of dieselmotor. Een ideale huurauto voor een ruimtelijke en plezierige rit. Huur ‘m bij Euromobil en ervaar de Passat Variant zelf!

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon