Volkswagen Golf Variant

Combineer de kwaliteiten van de Golf met de extra ruimte van de variant en je hebt de ideale zakenauto voor het gezin.

Totaal vanaf € 50,36 incl. BTW per dag

Incl. 100 km én 15% korting. (€0,16 per extra km)

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

5 stoelen

bagage

1495 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Meer informatie

Op vakantie of een weekendje weg? Denk dan eens aan de Golf Variant. Met maar liefst 1.495 liter bagageruimte gaat de Golf Variant geen uitdaging uit de weg. Met de zeer zuinige benzine- en dieselmotoren kan je heel wat veilige kilometers maken. Kortom, de Volkswagen Golf Variant vervult jouw wensen inzake ruimte, comfort en kwaliteit. Huur hem en ervaar het zelf!

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon