Volkswagen Polo lesauto

De Volkswagen Polo is compact, stijlvol en wendbaar. Deze auto beschikt over extra pedalen.

Totaal vanaf € 65,00 per dag
Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

5 stoelen

bagage

270 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

meer informatie

De Volkswagen Polo is compact, stijlvol en wendbaar. Je rijdt met deze handzame en representatieve auto zonder problemen door het drukke verkeer. Of dat nu een lange rit over de snelweg is of in de stad. En je hebt genoeg ruimte om met een groep een weekendje op stap te gaan. De Polo is verkrijgbaar met zeer zuinige benzine- of dieselmotoren en 3- of 5-deurs.

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon