Volkswagen Sharan

Als het echt op ruimte aankomt, is er binnen onze vloot de Volkswagen Sharan.

Totaal vanaf € 107,50 per dag
Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

7 stoelen

bagage

809

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

meer informatie

Tot wel 7 volwassenen en hun bagage vinden gemakkelijk een plekje in de Sharan. Wie dus een lange rit wil maken of met zakenrelaties een dagje wil golfen, heeft aan de Sharan de ideale huurauto. Dankzij de verrassende huurprijzen is de Volkswagen Sharan bij Euromobil bereikbaarder dan je denkt.

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon