Audi A1 Sportback

De A1 Sportback biedt een stijlvol vormgegeven huurauto met een kwaliteitsbeleving die niet onderdoet voor de grotere Audi's.

Totaal vanaf € 57,38 incl. BTW per dag

Incl. 100 km én 15% korting. (€0,16 per extra km)

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

4 stoelen

bagage

270 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

meer informatie

Net zo hip als zijn driedeurs broertje maar dan een stuk toegankelijker dankzij vijf portieren. De A1 Sportback biedt een stijlvol vormgegeven huurauto met een kwaliteitsbeleving die niet onderdoet voor de grotere Audi's. Bovendien rijdt de A1 enorm zuinig dankzij moderne benzine- of dieselmotoren.

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon