Audi Q5

Een ingetogen maar uiterst indrukwekkende uitstraling, maximale kwaliteit en een hoge mate aan functionaliteit.

Prijs op aanvraag.*

*Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model.

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

5 stoelen

bagage

540 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Huur de Audi Q5 zakelijk

Een ingetogen maar uiterst indrukwekkende uitstraling, maximale kwaliteit en een hoge mate aan functionaliteit. De Audi Q5 is klaar voor elke rit. Euromobil heeft zuinige benzine- en dieselversies (al dan niet met Quattro-vierwielaandrijving) in de verhuurvloot. De grotere gebruiksmogelijkheden maken de Audi Q5 tot een ideale partner waar je bijzonder veel plezier van zult hebben!

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon