Audi A1

De Audi A1 is een hypermodern vormgegeven huurauto met een kwaliteitsbeleving die niet onderdoet voor de grotere Audi modellen.

Totaal vanaf € 642,00 per maand

Audi A1 diesel € 780,- per maand ex. btw

Heb je een vraag over deze huurauto?

Even handig om te weten! Wanneer je de Audi A1 gaat leasen voor een maand en je rijdt meer dan 3.000 km (3.300 km Audi A1 diesel) dan ga je per extra kilometer 0.10 cent meer betalen (zowel voor benzine als diesel). De afbeelding welke je hierboven ziet is een standaard uitgeruste Audi A1! Kleur, type, model etc. kunnen afwijken van het getoonde model. Uiteraard kunnen we de Audi A1 thuis bij je afleveren.

stoelen

4 stoelen

bagage

270 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Altijd flexibel zijn met Euromobil

Heb je behoefte aan flexibele mobiliteit? Tijdelijk een nieuwe medewerker (-ster) of een project waarbij extra mobiliteit gewenste is? Denk dan aan een Euromobil-shortlease auto waarbij huren een perfecte uitkomst is! 

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Audi A1: Stoere audi

 

 

Of je nu een dagje gaat naar een klant mag of je wilt deze Audi A1 voor langere tijd leasen, met de Audi A1 kom je altijd en overal representatief voor de dag. En dat alles tegen vlijmscherpe huurtarieven.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon