Audi A5 Cabriolet

De Audi A5 Cabriolet biedt rijplezier in overvloed.

Prijs op aanvraag.*

*Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model.

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

4 stoelen

bagage

320 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Huur de Audi A5 Cabrio zakelijk

Wie er een dagje op uit wil, komt uitstekend voor de dag met de exclusieve Audi A5 Cabriolet. Vier personen en meer dan voldoende ruimte voor bagage maken deze huurauto bij uitstek geschikt voor een onvergetelijke dag. Maar ook als je besluit deze cabrio langer te huren, zul je genieten van je keuze. De Audi A5 Cabriolet biedt rijplezier in overvloed!

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon