Audi A1 Sportback

De A1 Sportback biedt een stijlvol vormgegeven huurauto met een kwaliteitsbeleving die niet onderdoet voor de grotere Audi's.

Al vanaf € 25,70 per dag ex btw*

*Dit tarief is gebaseerd op het zakelijke maandtarief. 

Heb je een vraag over deze huurauto?

  1-3 DAGEN 4-6 DAGEN 7-29 DAGEN PER MAAND PER KM
Audi A1 Sportback € 45,75 € 42,25 € 37,00 € 771,00 € 0,11

- Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% BTW
- 100 km vrij per dag / 3000 per maand
- Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model

stoelen

4 stoelen

bagage

270 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

Huur de Audi A1 Sportback zakelijk

Net zo hip als zijn driedeurs broertje maar dan een stuk toegankelijker dankzij vijf portieren. De A1 Sportback biedt een stijlvol vormgegeven huurauto met een kwaliteitsbeleving die niet onderdoet voor de grotere Audi's. Bovendien rijdt de A1 Sportback enorm zuinig dankzij moderne benzine- of dieselmotoren.

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon