ŠKODA Yeti

Ben je voor je werknemer op zoek naar een slimme SUV die zich op elk terrein thuis voelt? Dan is de ŠKODA Yeti een goede keus.

Totaal vanaf € 78,50 per dag*

*Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model.

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

5 stoelen

bagage

416

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

meer informatie

Met de krachtige, maar zuinige diesel- en benzinemotoren rijd je zowel zakelijk als privé naar elke bestemming. Met deze huurauto ben je verzekerd van uitstekende rijkwaliteiten, zowel on- als offroad. Huur ’m voor een scherp tarief bij Euromobil.

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon