ŠKODA Kodiaq 7p

De nieuwe KODIAQ zit boordevol mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld tussen vijf of zeven zitplaatsen en omring jezelf met nieuwste innovaties.

Totaal vanaf € 93,25 per dag
Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

5 stoelen

bagage

2065 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Navigatie

Airconditioning

meer informatie

Met z'n zeven zitplaatsen en vierwielaandrijving is de kodiaq de meest serieuze SUV die ŠKODA ooit heeft gemaakt. Behalve dat de Kodiaq groter is dan de Tiguan en de Ateca heeft de Kodiaq leuke extra's. 

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon