ŠKODA Citigo e iV

Ben je voor je werknemer op zoek naar een zuinige en compacte auto? Euromobil biedt de ideale oplossing met de ŠKODA Citigo e iV.

Prijs op aanvraag
Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

4 stoelen

bagage

251 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

HUUR DE ŠKODA CITIGO ZAKELIJK

De ŠKODA Citigo-modellen zijn in zowel 3- als 5-deurs uitvoering beschikbaar en altijd voorzien van een zuinige benzinemotor. De berijder profiteert van slechts 14% bijtelling. De auto is compact maar ruim en slim ingedeeld. De verhuurtarieven zullen je last but not least aanspreken!

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon