ŠKODA Octavia Combi

Representatief en daardoor zakelijk misschien wel de beste keuze. Immers, de ŠKODA Octavia Combi biedt maar liefst 605 liter aan bagageruimte.

Totaal vanaf € 59,25 per dag*

*Uitvoering/kleur kan afwijken van het getoonde model.

Heb je een vraag over deze huurauto?

stoelen

5 stoelen

bagage

605 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Navigatie

meer informatie

Met de ruime stationwagen kom je altijd en overal uitstekend voor de dag. Hij biedt verder perfecte rijeigenschappen en is daardoor ideaal voor langere afstanden. Huur je de Octavia Combi, dan rijd je in alle rust en comfort naar je bestemming. Huur een benzine- of dieselversie. Automaat of handgeschakeld. It’s up to you!

car
car

Onze partners

Met meer dan 150 uitgiftepunten door heel Nederland, is er altijd wel een partner in de buurt die aan jouw mobiliteitswensen kan voldoen. Hiernaast zie je waar onze Euromobil-partners gevestigd zijn.

Meer dan 100 partners in heel Nederland

Welkom bij Euromobil Nederland B.V.

Euromobil Nederland B.V. is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's, waarvan 1.700 bedrijfswagens, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.